torstai 28. toukokuuta 2015

Pienen prinsessan huone

Ihanaa olla jo kesän kynnyksellä! Silmä lepää kun alkaa ympärillä vihertää. Vielä oman pihan antimista ei päästä tänä kesänä nauttimaan, edelleen joudutaan katselemaan tota ihanaa raksahiekkapihaa. Mutta se ympäristö.. Kyllä tää on vaan meidän paikka asua <3.

Kävin räpsimässä kuvia meidän pienen prinsessan huoneesta. Varsinaisia asukkaita huoneessa ei vielä ole koska neiti nukkuu edelleen pinnasänkysivuvaunussa vieressäni. Huone toimii lähinnä leikkihuoneena ja siellä on ehkä kolmasosa tai puolet neidin leluvarastosta. Joka päivä yläkertaan pitää päästä leikkimään ainakin kaksi tai kolme kertaa, siinähän ravataan portaita ylösalas :).

Tyttöni on nyt 1v 2kk ikäinen ja tykkää vielä kovasti touhuta ja möyriä lattialla. Sen takia leikkialustaksi laitettiin vielä yksi meidän vieraspatjoista. Tytön huone on kooltaan 14 neliötä + matala tila. Lattiassa on sama Timberwisen 3-sauvainen parketti kuin koko yläkerrassa muutoinkin. Seinässä Borås tapeterin Vintage -malliston pallotapetti.


Huonekaluina on nettikirpparilöytöjä. Jatkettavan sängyn hioin ja maalasin maalarinvalkoisella useampaan kertaan. Senkki odottaa vielä pakkelointia. Siinä on ihanat sammakkovetimet, jotka eivät taida kuvassa näkyä. Sängyllä päiväpeittona on Tammelantorilta ostettu tuntemattoman käsityöihmisen askartelema tilkkupeitto ja tyynyliina perintöä isoäidiltä. Matto on anopin käsialaa.
Katsotaanpa kuinka pitkäksi seuraava blogitauko venyy. Seuraavaksi vierashuonetta :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti