tiistai 20. tammikuuta 2015

Talokierros: Master bedroom
Muistin kerrankin napsia kuvia makuuhuoneen ollessa siistinä :). Aika keskeneräinen tuo sisustus vielä on, mm. verhot puuttuu edelleen eikä seinillä ole vielä oikein mitään. Päiväpeittokin puuttuu, mutta on nuo pellavat kauniita noinkin! Verhoasiaa täytynee viedä eteenpäin nyt kun taas illat ja aamut käyvät valoisimmiksi. 

Tässä siis kuvapläjäystä meidän makuuhuoneesta! Nurkan takaa löytyvää vaatehuonetta en vielä kuvaa koska siellä vallitsee edelleen kaaos...
Ovelta.
Ovelta myös.

Vaatehuone nurkan takana. Motivaatiotarra vielä liimaamatta :)

Vaatehuoneen kulmalta.


Meidän prinsessan nurkkaus <3


Kaikki makuuhuoneen kalusteet ovat kulkeutuneet mukana jo useammankin kodin verran. Alan olla  kyllästynytkin meidän Ikean sänkyyn, haaveilen uudesta katosvuoteesta :). Katsotaan koska budjetista löytyisi rakoa sen verran..

Tytön makuuhuoneessa on vielä pieni DIY-projekti meneillään joten sieltä kuvia ehkä ensikerralla.


2 kommenttia:

  1. Ihana talo teillä! Meille rakentumassa myös Kannustalo. Ihastuin makuuhuoneen tapettiin, mistä olet ostanut? Tapettoitteko sillä kaikki makuuhuoneen seinät?

    VastaaPoista
  2. Heippa! Onnittelut hyvästä talovalinnasta ja tsemppiä projektiin :). Meillä oli samaa tapettia vanhan omakotitalon olo- ja ruokailuhuoneissa myös, täytyihän sitä uuteenkin saada.. Sitä on kaikilla makuuhuoneen seinillä lukuunottamatta tuota pientä vaatehuoneen peiliseinää nurkan takana. Tapetti on Eco white -sarjasta, tilattiin Rautian kautta.

    VastaaPoista