tiistai 29. huhtikuuta 2014

Blogihiljaisuutta päätökseen; Kodinhoitohuone ja eteisaula

Heipat taas pitkästä aikaa! Pahoitteluni blogihiljaisuudesta. Meille saapui perheenlisäystä tuossa 10.3. pienen tytön muodossa ja aika on mennyt häntä ihmetellessä. Nyt alkaa löytyä arkeen taas jonkinlaista rutiinia niin päästään jatkamaan talokierrosta. 

Ajattelin seuraavaksi esitellä teille meidän kodinhoitohuoneen sekä eteisaulan. Kodinhoitohuone tuli  Petra-keittiöiltä. Timpuri heti kehui kalusteiden asennettavuutta ja kodinhoitohuoneen laatuun ja käytännöllisyyteen ollaan oltu kovasti tyytyväisiä näin muutaman kuukauden käyttökokemuksella. Myös kodinhoitohuoneen liukuovikaapisto otettiin Petra-keittiöltä ja tästäkään ei moitittavaa ole. Ovet pelaa paremmin kuin hyvin. 

Alla kuvaa kodinhoitohuoneen ulko-ovelle päin. Heti oven vieressä meillä on kurasyöppö sekä toisella puolella liukuovikaapistot. Kurasyöpön vieressä on vielä allaskaappi. Hiukan ahtaaksi sisääntulo tästä jäi, mutta tilaa on kuitenkin käytävänkin osalta yli metrin verran. Vaunujen kanssakin pääsee :). Kodinhoitohuoneen pöytätasolle päätyi myös meidän alakerran vauvanhoitopöytä. Huoneessa ahertaessa myös koira tykkää olla mukana, koiran peti on allaskaapiston vieressä..


Tässä vielä lähempää liukuovikaapistot. Tuo Rauhalan lasiovi on muuten ihana! Tulee kivasti kahdesta suunnasta kodinhoitohuoneeseenkin valoa.


Kurasyöppö. Kaapin sivulle pitäisi vielä asentaa lasi..


Ovelta eteisaulaan ja keittiöön päin:


Vielä matto tuohon keskelle on haussa!


Saunan ja vaatehuoneen ovien suuntaan seuraavassa kuvassa. Tarra löytyi nettikaupasta.Tässä vielä kuvia meidän eteisaulasta. Näin valkoista seinäpintaa en olisi tähän välttämättä halunnut, mutta eteinen on meidän talon pimein paikka.. En uskaltanut lähteä väreillä leikkimään. Katsotaan pitääkö päätös miten pitkään :).


Tähän oli tarkoitus laittaa liukuovikaapisto, mutta se sai jäädä vielä odottamaan. Isovanhempien vanha ulkovaatekaappi ajaa hyvin asiansa vielä toistaiseksi. Naulakko Ikeasta.
Tässä vielä pääovelta olohuoneen suuntaan. Olohuoneessa on vielä kaaos viikonlopun ristiäisten jäljiltä, älkää katsoko turhan tarkkaan!
Seuraavaksi tulossa postausta keittiöstä ja ruokailuerkkeristä.. 

Hyvää vappua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti