keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Keittiö vielä muuton jälkeen sekä ruokailuerkkeri

Päivitelläänpä seuraavaksi muutamia kuvia muuton jälkeisestä keittiöstä ja meidän ruokailuerkkeristä. Erkkerin osalta mietitytti vielä raksavaiheessa aika paljon sen koko sekä se, mahtuuko meidän vanha pöytä erkkeriin. Edellisessä talossa kun oli ruokapöytää varten varattu kokonainen huone :). Hyvin kuitenkin mahtui..Keittiö meille tuli Nixiltä, malli Silvia kartano. Ovet ovat maalattua koivua. Ollaan oltu sekä laatuvaikutelmaan että ulkonäköön tosi tyytyväisiä. Suunnittelukin onnistui ja tavarat löysivät luonnolliset paikkansa. Suunnittelu tapahtui Nixin Tampereen liikkeessä. Hyviä valintoja olivat mielestäni erityisesti saareke ja pieni vitriini. Kulmamekanismit (meillä 2 erilaista) ovat molemmat olleet toimivia ja järkeviä. Saarekkeen pistorasia on ihan ehdoton. Vielä pientä keskeneräisyyttäkin löytyy, lieden huuvan päällä oleva putki on vielä koteloimatta.. Mies heti bongasi astianpesukoneen luukun olevan hiukan auki kuvissa, älkää antako sen häiritä!


14 kommenttia:

 1. Siis niin kaunista, todella onnistunut keittiö ja koko koti kaiken kaikkiaan! Kaunis tuo lattialaatta ja nuo keittiön tasot. Onko nuo tasot komposiittia ja onko nekin Nixiltä? Meillekin tulossa Nixin Silvia keittiö ja olenkin täällä koko kevään käynyt välillä vilkaisemassa, josko olisit laittanut valmiista keittiöstä kuvia. Kyllä kannatti odottaa, niin upea lopputulos ;) Utelen vielä, että mistä tuo saarekkeen yläpuolella oleva lamppu on hankittu? Onnea uuteen kotiin! terkuin Lantliga Drömmar

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Taso on laminaattia, Keittiömaailmasta hankittu kun Nixiltä ei laminaateista löytynyt sopivaa. Samaa tasoa saa ilmeisesti muiltakin firmoilta. Lamppu löytyi Bauhausista.

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin kaunis koti!!. Oikein onnistuneita valintoja olette tehneet :) Muistatko, mikä on tuo seinien maalisävy? Se Näyttää hyvältä ja juuri nyt pitäisi minunkin valita sävyjä seiniin. Onnea uuteen kotiin! Terv Tytti T.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Kyseinen sävy on Tikkurilan Symphony X484. Ollaan oltu sävyyn tosi tyytyväisiä, valkoiset kaapistot pomppaa mun mielestä aika edukseen. Samaa sävyä laitettiin myös kodinhoitohuoneeseen.

  VastaaPoista
 5. Upea kokonaisuus, onnistuneita ratkaisuja ja kaunista. Itsekkin haaveilemme rakentamisesta ja nimenomaan Kannustalosta. Saako udella noin budjettia millä saitte kotinne valmiiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kirjoitella budjetista sähköpostiin jos laitat osoitteen :)

   Poista
  2. Kiva juttu..
   laura.hatanpaa@luukkul.com

   Poista
  3. Todella kaunis koti teillä :) Meillä mansardi rauhala suunnitteluvaiheessa ja ensi viikolla saadaan korjatut pohjakuvat. Minua myöskin kiinnostais budjetti asiat ;) sari.mikkola.oriflame@hotmail.com

   Poista
 6. Hei taas ja kiitokset aiemmista vastauksista! Kiinnostuin tuosta laminaatti-työtasosta. Kävin katsomassa Turun Keittiömaailmassa, josko siellä olisi samaa tasoa ja löysin sellaisen Betonijäljitelmä- nimisen tason. Kuulostaako yhtään tutulta? Minkä paksuinen tuo teidän taso on? Mukavia kesäpäiviä uuteen kotiin ja iso kiitos, jos viitsit jälleen vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A590 oli laminaatin numero, nimestä meillä ei ole tietoa, mutta aika lailla betonijäljitelmältä tuo näyttää :). Hiukan tuommoinen 'naarmuisen' näköinen pinta jo valmiiksi kun tarkemmin tutkailee (sopii lapsiperheelle, ei näy kaikki viat heti).. Paksuus on 4cm.

   Poista
 7. Kiitos taas, kun vastasit :) Mikä sävy teillä on noissa Nixin kaapeissa? Onko se vanilja vai maito? Itse pohdiskelen niiden välillä....

  VastaaPoista
 8. Hmm.. Olen missannut kommenttisi näköjään kokonaan :). Tarkistin vielä meidän tarjouksesta, maalattu matta vanilja on värinä. Meidän keittiön suunnittelija Nixillä suositteli väriä muistaakseni noista kahdesta, koska herkästi kodinkoneet yms näyttää tunkkaisen väriseltä kirkkaan valkoisen rinnalla.

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis koti teillä :) Meillä mansardi rauhala suunnitteluvaiheessa ja ensi viikolla saadaan korjatut pohjakuvat. Minua myöskin kiinnostais budjetti asiat ;) sari.mikkola.oriflame@hotmail.com

  VastaaPoista