sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lattia, väliseiniä, maalausta

Allekirjoittaneella on ollut pientä raksaväsymystä ilmassa ja blogikirjottelu on taas vaihteeksi viivästynyt.  Tiukilla on että työpäivän jälkeen vielä jaksaa lähteä tontille, onneksi mies on ahkerampi. En kyllä pysty käsittämään niitä sankareita jotka jaksavat tehdä lähes koko taloprojektinsa itse, ja vielä työn ohessa :). 

Timpurit ovat ahertaneet viime päivinä sisätiloissa tehden välipohjan rakenteita sekä tehden taloa tiiviimmäksi. Ruokailuerkkerin katto laskettiin palkin tasalle paremman ja helpomman lämpöeristyksen vuoksi, samoin kuin pieni osa kodinhoitohuoneen katosta. Harkoista tehtävät väliseinät on valmiina ja näin ollen mm. sauna ja suihku ovat saaneet muotonsa. Olohuoneestakin tuli ihanan tilavan oloinen nyt kun sen näki seinällä keittiöstä erotettuna. Kuten alta näkyy, meillä on nyt myös lattia! Ja on muuten hieno ja tasanen.. 
Uutta lattiaa, vielä madaltamaton erkkeri, uutta harkkoseinää sekä välipohjaa.

Saatiin valoa myös olohuoneeseen kun ikkuoiden suojamuovit otettiin pois.  Olohuone on ihanan valoisa ja kuitenkin katettu lasikuisti estää sitä liikaa lämpiämistä.

Yksi valmis lyhtyikkuna :). Tosin kattomies ei ilmeisesti tähän ollut aivan tyytyväinen, pelti saattaa mennä vaihtoon. Lyhtyikkuna muutoinkin osoittautui aika haastavaksi..Maalausprojekti on edelleen kesken. Molemmat päädyt on maalaamatta kun sateiden takia ei viitsi nostinta vuokrata. Valittuun sävyyn ollaan onneksi edelleen tosi tyytyväisiä! Sähkömies kävi asentamassa välipohjan johdot, LVIV-miestä vielä odotellessa..
2 kommenttia:

  1. Hei, jatka ihmeessä blogin pitämistä. Minä ainakin innolla jään lukijaksi. Olette ainakin vuoden edellä meidän haaveesta! Tsemppiä ja voimia talon rakennukseen, siellä se unelmien koti häämöttää. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta! Jotenkin kaiken sen roinan keskeltä alkaa kohta ehkä hahmottua Koti <3

    VastaaPoista