tiistai 30. heinäkuuta 2013

Takka

Päivitystä takka-asioissa.. Pohdittiin melko pitkäänkin minkälaista takkaa ollaan taloon hakemassa. Alkuun pähkäiltiin myös tarvitseeko yläkertakin oman takkansa, mutta päädyttiin sitten yhteen takkaan olohuoneen yhteydessä.  Leivinuuni oli toivomuslistalla. Ei sillä että meikäläisellä olisi kova hinku päästä tekemään leipomuksia uunissa, mutta varmuuden vuoksi pitkienkin sähkäkatkojen varalta on kiva että välttämättä ei tarvitse montaa peräkkäistä päivää vaan grillata makkaraa takassa :)

Sitten arvottiin kahden melko lailla erilaisen takan välillä. Molemmat löytyivät Uuniseppien mallistosta. Pitkään suosikkini oli Katrilli leivinuunilla: 
Kuva lainattu Uuniseppien sivuilta
Jotenkin kuitenkin mieli kaipasi modernimpaa muotoa takkaan ja lopullinen päätös tulee todennäköisesti olemaan tämä: 
Kuva lainattu Uuniseppien sivuilta

Eli Uuniseppien Alppi-takka korotuksella ja leivinuunilla. Kaakelin värinä juurikin tuo kiiltävä valkoinen. Luukut tulisi kuvasta poiketen kiiltävällä kromilla. Hormi sivuliitoksella yläkertaratkaisujen vuoksi. Aikaa, katseita ja käyttöä kestävä malli, lämpöäkin pitäisi tarpeen tullen riittää!

1 kommentti:

  1. Heippa! Kiva kuulla teidän kuulumisia. Tuo modernimpi takka on todella hyvännäköinen! En ole tiennytkään, että leivinuuni voi olla noin simpsakka.

    VastaaPoista