maanantai 29. heinäkuuta 2013

Etenemistä hiljalleen.

Hello! Blogi on viettänyt heinäkuun kesälomaa. Minä en. Mutta on ollut vähän kaikenlaista ja blogi on jäänyt unohduksiin. Iltaisin kun on myöhään raahautunut raksalta kotiin, ei ole tullut enää mieleen napsia kuvia edistysaskelista.

Edistysaskeliakin on siis tullut, mutta hiljalleen. Kattourakoitsija on yksin työmaalla joten katon edistyminen on vaihtelevaa. Timpurit ovat myös lomailleet heinäkuun helteillä. Huomisesta lähtien tontilla on enemmän tohinaa, kun saadaan nyt alkuun ainakin kaksi timpuria takaisin töihin. Toivottavasti. Mies on ahkeroinut isäni kanssa lattiaeristyksien ja raudoituksien parissa ja loppuviikosta on tarkoitus tehdä valuja.
Tilannetta heinäkuun alkupuolella. Putkia vedetty eristeiden alle.

Eilen. Odotellaan huomista lattialämpöasentajaa sekä loppuviikon valua!

Tehtiin valintoja myöskin talon värityksen suhteen. Päädyimme viimein Tikkurilan 559X sävyyn, joka alkuun ei ollut edes harkinnassa.. Vielä ainakin ollaan tyytyväisiä valintaan, 1. kerroksen yksi ulkoseinä  on saatu maalattua..


Tässä hiukan maistiaisia myös valmistumassa olevasta katosta..

Värisävyä varjon puolella. Melko paljon vaaleammalta näyttää auringonpaisteessa.

Tämän viikon jälkeen alkaa itselläkin vihdoin 'loma' ja pääsee maalailemaan muutoinkin kun illalla töiden jälkeen. Edistymistäkin voisi tapahtua nopeammin... Toivotaan että poutainen ja lämmin ilma jatkuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti