lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ja Talo tuli..

Melkomoinen jännityksen ja stressin täyteinen viikko takana. Jo juhannusviikonloppuna sunnuntai-iltana soitettiin ottamaan vastaan tavaraa tontille. Kulku sinne on sen verran mutkainen ja kapea että Kannustalolta päätettiin suoraan tuoda tavarat ja elementit pelkästään nupilla. Sunnuntai-illan osatoimitus nopeutti sitten asentamista maanantaina.

Kannustalon asennusporukka saapui tontille täsmällisesti klo 7 maanantaiaamuna, eikä juhannuskaan tuntunut työtahtia haittaavan. Ensimmäisen päivän jälkeen oli ensimmäisen kerroksen elementit saatu paikoilleen.

Toisen päivän jälkeen oltiin jo harjakorkeudessa.


Keskiviikon, torstain ja perjantain ajan tehtiin terassien/kuistien/erkkerien kattorakenteita. Perjantai-iltapäivänä asennus oli aika lailla valmis ja Jukka kävi rakennusmestari matkassaan tontilla asennuksen loppukatselmuksessa. Ongelmakohtia ei löytynyt ja kaiken kaikkiaan oltiin erittäin tyytyväisiä asennukseen. 

Tänään käytiin vielä siivoilemassa paikkoja kuntoon ja ihmettelemässä/ihailemassa meidän tulevaa kotia. Eilen illasta nosturinkuljettaja oli käynyt nostamassa kattotiilet valmiiksi ensviikon kattoprojektia varten. Maanantaiaamusta saadaankin taas vähän tilaa tontille kun nosturi haetaan pois. Tässä kuvapläjäystä tältä illalta :)

Teknisen tilan ovelta

Portaiden takaa, vasemmalla keittiö, suoraan edessä ruokailuerkkeriä ja oikealle jää olohuone.

Olohuoneeseen päin. Takana vasemmalla suihku- ja saunatilat, oikealla kodinhoitohuone.

Yläkerrasta, oikealla kaksi makuuhuonetta.

Ja vasemmalla perällä makuuhuone, vieressä kylpyhuone-wc.

Parvekemaisemia.

Pääovelle.Vasemmalla kodinhoitohuoneen, oikealla teknisen tilan ovi.

Onhan se komia! Ei millään malttaisi odottaa että se on valmis, vaikkakin hommaa vielä riittää vaikka kuinka :) Seuraavana tiedossa viemäriputkien vetoa, lattian eristämistä, valua yms. Parvekkeetkin kannattaisi kuulemma suht. nopeasti saada oviaukkoja suojaamaan..
2 kommenttia:

  1. Heippa! Meillä taloprojekti on suunnilleen samassa vaiheessa. Tsemppiä rakentamiseen, komea talo tulee!

    VastaaPoista
  2. Heip! Samoin teille! :) Tuntuu että sitä tsemppiä tullaan tässä vielä tarvitsemaan.. Mutta jännittäviä ja ihania aikoja nämä ovat kuitenkin!

    VastaaPoista