keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäiltoja raksalla..

Ukkosmyrskyjen lomassa on tapahtunut taas edistystä. Viime viikolla sää suosi rakentajaa, tällä viikolla vähän heikommin. Hellettä, ukkosta, rakeita ja vesisateita vuorotellen..  Mutta ei pidä valittaa, se on hienoo että on lämmintä ja vihreää :)

Hyvänä puolena tässä raksailussa on ollut että koiraa ei ole tarvinnut erikseen lenkittää! Ollaan sen verran syrjässä että koira pääsee juoksemaan vapaana ilman isompaa stressiä meille. Sen verran mielenkiintoisia hajuja löytyy talonpaikan ympäriltä että ei se ole kahtakymmentä metriä kauemmas lähtenyt.  Tässä tilannetta vajaa pari viikkoa sitten, putkihelvettiä teknisessä tilassa. En pysty käsittämään miten noi saa joskus tuotua järkevästi lattian läpi. 

Nopeesti lähti muotit nousemaan kun alkuun päästiin. Kuvistakin näkyy että pitkää iltaa on tontilla tehty.


Viikko sitten valua..


Ja tilanne eilen :) 


Tänäänkin käytiin puuhailemassa tontilla.. Löydettiin sieltä tällainen kasa. Ja tietysti väärässä paikassa! Tuohon kun pitäisi alkaa seuraavaksi kaivaa autotallin pohjia ja sähkökaapelia. Ei muuta kun siirtämään....


Isäntä pääsi myös toteuttamaan itseään sähkökaapin telineen kanssa... :) Hieno?


Tuli perustustenteon vuosikin tallennettua... Mahtaakohan tuon joku joskus tulevaisuudessa löytää?


Joka tapauksessa perustusten osalta aletaan olla loppusuoralla. Vielä väliseinien ja terassien perustuksia sekä täytöt..

Tällaista meillä. Kolmen viikon päästä meillä onkin jo seinät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti