torstai 23. toukokuuta 2013

Kodinhoitohuone, vessat, kylppäriä..

Sadepäivänä on hyvää aikaa päivittää blogia. Edistysaskeleita tulee hiljalleen. Mahtaakohan juhannukseen mennessä olla paikat siinä kunnossa että päästään taloa pystyttämään? Meillä näytti toissapäivänä tältä:En päässyt itse katsoon, mutta kuvan perusteella ihanan vihreää! Sain latailtua myös kuvia vessoista ja kodinhoitohuoneesta vihdoin ja viimein.. Kuvat on huonolaatuisia skannattuina mutta ehkäpä tärkeimmän erottaa.

Kuva ulko-oven suunnalta kodinhoitohuoneeseen. Oikealle puolelle jää ovet pukuhuoneeseen ja vaatehuoneeseen.

Ulko-oven oikealle puolelle tulee liukuovikaapisto, jonka sisältö tulee näyttämään suunnilleen tältä. Tarkoitus on, että kodinhoitohuone on myös arkieteinen, josta saadaan römytä sisään koiran ja kuraisten saappaitten kanssa.

Kuva pukuhuoneen ovelta kodinhoitohuoneeseen. Ulko-oven vasemmalle puolelle jää kurasyöppö.

Alakerran wc. Rako tuolta laatikoiden ja sinän väliltä tulee jäämään seinävessan takia pois.

Yläkerran vessa pytyn suunnalta hahmoteltuna. Pytty tulee lyhtyikkunan alle, toisen ikkunan alle tulee amme, todennäköisesti kiviamme. Laitetaan molempien altaiden taakse vain yksi iso peili toisin kuin kuvassa.

Käytiin myös tuossa jokin aika sitten kiertelemässä laattakauppoja jotta saa vähän kuvaa valikoimista.  Me haetaan saunaan vähän hämyistä savusaunatunnelmaa ja ajateltiin jatkaa sitä myös kylpyhuoneen ja pukuhuoneen puolelle talon muuten vaaleesta linjasta poiketen.  Kylpyhuoneeseen tulee ulko-ovi lasin kanssa johtaen lasiterassille, joten eipä siellä kovin pimeää kuitenkaan tule olemaan suurimman osan vuodesta. Kylpyhuoneeseen suunnitelmissa oli siis tällainen yhdistelmä:

Meille tulee saunaa vastapäätä olevalle seinälle kaksi suihkupistettä. Kuviolaattaa laitetaan suihkuseinälle niin että se rajautuu vain suihkujen taakse. Seinän ulkoreunat tulee jo tuota tummaa laattaa. Suihkuseinän eteen kuviolaatan levyisesti lattiaan tulee tummanharmaata jokikiveä varmaankin metrin verran seinästä, saunan ja suihkun lattia on muuten kuvassa edessä näkyvää 10x10 laattaa tai vastaavaa.

Tämän tyylistä bling blign -laattaa haaveilen ehkä yläkerran kylppäriin yhdelle seinälle. Katsotaan..
Tällaista kuvapläjäystä tällä kertaa. Viikonloppua odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti