tiistai 9. helmikuuta 2016

Ruokailutilan kevennys

Meillä oli vanhastaan ruokailutilassa kahdeksan hengen tumma massiivipuinen ruokailuryhmä. Hyvin se siihen mahtui mutta jotenkin turhan vähän tuli pöydän ääressä istuskeltua. Harmi sinänsä, koska mielestäni ruokailuerkkeri on yksi meidän talon kauneimmista paikoista. Aloin miettiä mukavampaa ja keveämpää istuskelupaikkaa entisen tilalle niin, että erkkerissä voisi muutoinkin oleskella ruokailujen lisäksi. Paljon on tullut syötyäkin keittiön saarekkeen ääressä istuen. 

Pahoittelut pimeistä kuvista, tuo ulkoilma on taas ollut ihan mahtava (sataa!!) enkä aina muista laittaa valoja päälle kuvia ottaessa! Ennen meidän erkkeri näytti tältä


Ensin löysin nettikirpparilta erkkerin päätyyn puusohvan. Sain meidän vanhan pöytäryhmän myytyä ja tulikin vähän kiire katsella uutta. Sisustusliikekierroksella Ribbonissa Loimaalla vastaan tuli rakkautta ensisilmäyksellä -pöytä, Artwoodin Railway, ja pakkohan se oli kotiuttaa vieläpä hyvällä ale-hinnalla. Ribbonista saatiin muuten todella kiitettävää palvelua, kehut sinne ihan ilman blogiyhteistyötä! :)

Tuolien hankinnan kanssa mainasi tulla stressi, koska kaupoille ei enää ehditty lähteä. Ei myöskään ehditty odotella enää pitkiä tilausaikoja. Puutuoleihin kyllästyneenä löysin Aurora-muovituolit myöskin alennuksesta nettikaupasta ja matkahuolto toi ne kotiin kahdessa päivässä. Kangastuoleja en viitsinyt pienten lasten kanssa edes lähteä harkitsemaan. Nyt meidän ruokailuerkkeri näyttää tältä
Viimeisessä kuvassa näkyy myös meidän olohuoneen tuorein hankinta, anopilta ylimääräiseksi jäänyt vitriini, jonka mielelläni kotiutin meidän olohuoneeseen!

Lasi pöydän pintaan on hankittava, koska lapsiperheessä noin karhen puupinnan puhtaanapito ei tule onnistumaan. Mielestäni ruokailutilasta tuli aika paljon kutsuvampi ja olenkin tuolla sohvalla viettänyt jo hyvän aikaa :).

4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Ihanaa kun on tilaa. Ja tuo pöytä on kyllä todella upea! en malta odottaa että saataisiin yläkerta valmiiksi ja osa huonekaluista siirrettyä sinne. Saisin kans ruokailutilan järjesteltyä uusiksi niin että olisi vähän väljempää. :)

  VastaaPoista
 2. Alkaa teidänkin yläkerta olla hyvällä mallilla :). Pian pääsette tekemään muuttoa sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruokailutila. Katselin tuota teidän keittiötä aikaisemmista kuvista, millaiset mitat teillä siinä on ja kuinka iso saareke? Meillä kannustalo ja hyvin samannäköinen ja kokoinen näyttäisi olevan. Olen haaveillut tuota saareketta mutta kuinka paljon se vaatii tilaa ympärilleen?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Pahoittelut vastausviiveestä, en seuraa blogia nykyisellään kovin aktiivisesti. Mutta ollaan tykätty saarekkeesta todella paljon, meidän perheessä se on käytännöllinen. Koen sen paljon järkevämmäksi kuin hukkatilan keittiön keskellä. Meillä muistaakseni tiskikoneen ja saarekkeen väli on vajaan metrin ja tämä on riittänyt hyvin.

  VastaaPoista