torstai 9. tammikuuta 2014

Pääsy yläkertaan helpottuu..


Viime aikoina kulku yläkertaan on käynyt tämän mahan kanssa aika jännittäväksi tikkaita pitkin. Nyt tilanteen pitäisi helpottua, sillä raksalla käväistessä siellä odotti yllätys! Lähes valmiit portaat.. Huom, nämä ovat vielä Lähes valmiit, eli arvostelkaa sen mukaan :)

Täysvalkoiset portaat oli mun mielestä meidän kotiin hyvä valinta. Katsotaan olenko samaa mieltä kun maalailen niitä viidettä kertaa, mutta nyt näyttää hienolta :)

3 kommenttia:

 1. Ovat kyllä upeat! Oikein onnistunut valinta.

  Sari

  VastaaPoista
 2. Löysin vasta blogisi, täytyykin selailla kaikki vanhat tekstit läpi... Portaat on tosi hienot. Otitteko ne talopaketin mukana? Meille on tulossa kanssa valkoiset portaat, mutta pähkäilen vielä käsijohteen ja pinnojen kanssa. Ja meille siis portaat tulee Kannustalolta (valmistaja westwood). :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Tervetuloa mukaan, aika harvakseltaan olen tässä matkan varrella päivitellyt. Portaat otettiin muuta kautta, Punkalaitumella SHT-tukku näitä valmistaa Pirkanmaalla. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä valintaan vaikkakin täysvalkoiset portaat onkin aika arka valinta. Hinta oli asennettuna mielestämme kilpailukykyinen..

  VastaaPoista