sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Ei vielä joulusaunaan..


Saatiin timpurilta viikonlopun hommaksi saunan panelointi. Kattovalaistus kun saatiin asennettua, seinät menikin sitten loppuun vauhdilla. Seinille ja kattoon tuli valmiiksi mustaksi käsiteltyä Cellon sormipaneelia. Sama paneeli tulee kattoon myös suihkuun ja pukuhuoneeseen, sekä pukuhuoneen yhdelle seinälle vaakaan asennettuna. Kiukaan takana oleva 30*60 laatta oli Laattapisteen valikoimista, mallia ei nyt ole muistissa. 

Lauteet tilattiin Kaarinasta puuseppä Tomi Pyöliltä, ne saadaan tontille alkuvuodesta. Alalaude tulee seinästä seinään pientä porrasaukkoa lukuunottamatta. Ylälauteet vastakkain alla olevan kuvan paneloinnin mukaan. Lauteet tulee olemaan massiiviset! Ne käsitellään myös tummaksi sitten paikalla.


Valaistus päätettiin tehdä 'perinteisesti' tähtitaivaana, valaistus tulee kivasti esiin mustasta paneelista, vai mitä? Keskellä kuvissa kirkkain valo on kiukaan kohdevalaisin.
Savusaunatunnelmaa saatiin mielestäni aika kivasti tuotua.

Kiukaaksi valikoitui Helo Rocher, joka asennetaan lauteista läpi. 

Laatoitus on edistynyt myös koko ajan, tällä hetkellä työn alla on keittiön, ruokailutilan sekä aulan lattia. Tähän tuli Vehoniemeltä Atlas Concorden 60*60 laattaa. 

Kuvaa ruokailuerkkeristä päin.

Ja aulasta päin. Linssilude taas poseeraa..

Yläkerran wc on nyt myös saanut katon. Lattian kaadot on vielä työn alla.

Kiitoksia taas sukulaisille tämän viikonlopun talkooavusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti