keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Valkoista!

Ei, lunta ei ole satanut vieläkään valitettavasti. Vettä tulee ja ulkona on sekä aamulla että työpäivän jälkeen pimeää…

Mutta meillä on seinillä valkoista! Tai tarkemmin vaalean harmaata… mutta jotain mikä heijastaa valoa kuitenkin paremmin kuin kipsilevy.

Tässä tunnelmia viime viikolta:
Kaikki lyhtyikkunat ja katto valmistuneet!

Yläkerran seinät kaikki levytetty JA lattia valmiina parketin asennukseen.

Siis kaikki muut lattiat paitsi yläkerran kylppäri.. Tässä näkyy kuitenkin hiukan erilaista vaihetta lattian teosta. Nyt on ylhäälläkin lämmin (kunhan saadaan lämmöt päälle), jämäkkä ja tasainen lattia.

Vierashuoneesta. Parvekkeen pariovet on ihanat!


Nyt näyttää heti valmiimmalta vaalean pinnan kanssa. Maanantaista lähtien ruiskutasoittajat ovat olleet vauhdissa ja vielä menee ilmeisesti ainakin ensi viikon loppuun kunnes seinät on saatu tasoitettua ja pohjamaalattua. Lisäksi vesi- ja ilmastointiasiat ovat edistyneet. Pientä probleemaa tuli suihkujen kanssa, ne eivät sitten olleet ihan niin miten ajattelin.. Tosin asia pystytään vielä korjaamaan ja saadaan kaksi vierekkäistä suihkua seinälle vähän symmetrisemmin.
Ja kuten kuvista näkyy, meillä on myös takka :) Ensilämmityksiä ei vielä olla ehditty tehdä ja takka pinnoitetaankin vasta sitten kun seinien pohjamaalaukset on tehty. Porrasaukko odottaa edelleen raksaportaita. Tällä vauhdilla siinä on ehkä ennen niitä kuitenkin jo lopulliset portaat…

Ihan jouluksi ei päästä kyllä muuttamaan, tammikuuksi onkin sitten jo suuret toiveet..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti