sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hyvillä fiiliksillä

Ehdinpäs piipahtaa tontilla vielä valoisaan aikaan. Sattui niin kiva viikonloppu että aurinko paistoi molempina päivinä, myräkästä huolimatta! Ei meilläkään ihan tuulivaurioitta tontilla säästytty. Yksi puu läheltä taloa oli kaatunut, onneksi talosta toiseen suuntaan..  

Meille oli loppuviikosta ilmaantunut terassin runko kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan eteen. 


Samoin etukuistin runkoa oli tehty eteenpäin.


Sokkeli on pinnoitettu ja odottaa päätöstä lopullisesta pinnasta.


Sisällä oli valoisaa ja avaraa nyt kun muovit ikkunoiden edestä oli saatu pois ja aurinko pääsi paistamaan. Seinät pohjamaalissa! :) Kattopaneelit saadaan tontille loppuviikosta eli valoisuus ja tilan tuntu vain lisääntyvät.

                           Tässä kuvassa näyttää hämärälle... Oli siellä valoa!

Saunassa odotetaan seinä- ja kattopaneelia.. Tänne on siis tulossa mustaa sormipaneelia vaakaan. Kiukaan taakse (kiuas ikkunan alla) laattaa.                            

Suihkuseinä tasoitettuna. Tässä näkyy myös vasemmanpuoleisen hanan siirtojälki, onnistui onneksi! 

                            

Huhhuh! Kohta saadaan valmiita pintoja! Jotenkin alkaa konkretisoitua tämä taloprojekti koko ajan enemmän. Kohta pitää oikeasti alkaa pakata taas muuttolaatikoita.. Tässä vaiheessa tuntuu siltä että rakentaminen kannatti, on kyllä tulossa niin oman näköinen koti :)

Ja niin, meille on myös tulossa perheenlisäystä! :) Kai se on jo itsekin uskottava kun mahakin alkaa olla sitä kokoluokkaa että peittelemään ei pysty millään. Viikolla 24 mennään jo, pitäkää peukkuja että kaikki sujuu hyvin tämänkin asian kanssa loppuun saakka.. 

Vähän on Pikkuisenkin tulevaa huonetta mietitty sisustuksen osalta. Sama parkettihan meille on tulossa kaikkiin yläkerran huoneisiin kylppäriä lukuunottamatta, mutta tapetiksi laitetaan todennäköisesti tämä Borås tapeterin Vintage-malliston beige pallotapetti..


Tai sitten valkoisella pohjalla vaaleita palloja..


Aika huonolaatuisena tuli kopioitua blogiin, mutta ymmärrätte pointin! Näihin saa kivasti yhdistettyä sitten muitakin värejä tekstiileissä ym..

Aika tohinaa tulee olemaan seuraavat kuukaudet, tosin toivottavasti positiivisella tavalla! Sen kunniaksi vielä kaksi seuraavaa päivää vapaata, pitkiä viikonloppuja pitäisi yrittää pitää useammin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti