tiistai 23. joulukuuta 2014

Rauhalan ensimmäinen joulu

Tämä joulu on kahdellakin tapaa tosi merkityksellinen meidän perheelle. Nyt on Rauhalan ensimmäinen joulu ja, mikä tärkeintä, meidän pikkuneidin ensimmäinen joulu :).


Minulle joulu on aina merkinnyt rauhoittumista ja perheen yhdessäoloa. Jotakin taianomaista joulun tunnelmassa on aina ollut. Nyt on ensimmäinen joulu kun emme ole minun vanhempieni luona, eli ensimmäinen joulu minulle poissa lapsuudenkotoani. Aika haikea on tunnelma, mutta toisaalta taas on kiva päästä ensimmäistä kertaa itsekin tekemään joulua omaan kotiin.


Meidän Rauhalan joulun väritys ei ole perinteisen punainen, vaan vaaleaa ripauksella vihreää. Verhojakaan en vaihtanut, vaan raikkaalla vedenvihreällä mennään edelleen :). Aavistus punaista on kuitenkin näissä edellisen kuvan Happy Lights valoissa jotka oli vaan pakko saada! Paljoa en joulukoristeita ole laittanut, mielestäni jouluvalot sekä kynttilöiden loiste tuovat joulun tunnelman parhaiten esiin..Kuusi on ollut aina ihan olennainen osa minun sukuni jouluperinteitä, nimenomaan perinteinen itse haettu metsäkuusi. Tämä seuraavan kuvan kaunotar löytyi omalta tontilta tällä kertaa :).


Joulupukki ei tänä vuonna meille tule, tyttömme on vielä sen verran pieni ettei osaa kaivata. Pelkäisikin ehkä.. 


Neiti on jo muutamaan otteeseen käynyt paketteja tutkailemassa ja papereitakin on hiukan saatettu repiä auki.


Tunnelmallista ja rentouttavaa Joulunaikaa kaikille toivottavat Rauhalan pikku tonttu sekä muu talonväki :)2 kommenttia:

  1. Voi miten hurmaava tonttutyttö! <3
    Hyvää uutta vuotta teidän perheelle! :)

    VastaaPoista