maanantai 27. lokakuuta 2014

Olohuoneen päivitystä


Noniin, edellinen blogipäivitykseni oli kesäkuussa! Huh kun menee aika nopeesti eteenpäin. Ajattelin päivittää hiukan kuvia meidän olohuoneesta, joka on kokenut pientä kasvojenkohotusta. Yläkerta ei ole vieläkään kuvauskunnossa, pahoittelut siitä! Odotan että saan siellä hiukan mattoja lattiaan, samoin verhot seinälle. 

Olkkarissa huonekalut hakevat vielä paikkaansa, nyt ne pyöräytettiin hiukan vinottain, kohti olohuoneen kulmassa olevaa telkkaria. Yleisesti ottaen en tykkää siitä että televisio on huoneen keskipisteenä, mutta tällä järjestyksellä tuntui saavan paremmin myös huoneen neliöt käyttöön. Olohuoneeseen löytyi myös uusi matto, joka on osoittautunut tosi hyväksi ja helppohoitoiseksi. Kauniskin se on, ainakin minun mielestäni :).

Kuvat puhukoot taas puolestaan..


Koira löytyy taas yllätys yllätys sohvalta.. Meidän linssilude. Riipputuoli Hamacamundo, ostettu nettikaupasta. 

Tässä vielä Hamacamundo esillä. Useammastakin blogista tämän olen jo bongannut, ulkoa tai sisältä. Firmalla oli  koju myös asuntomessuilla. Tuolissa on ihan uskomattoman hyvä istua ja se onkin tällä hetkellä paikka jossa meillä viihdyn parhaiten! Yleensä sekä vauva että koira sylissä..


Anopin vanha Ikean sivupöytä löysi uuden kodin meidän olohuoneesta. 

Ja vielä takan edestä kuvattuna.

Tykkään kovasti muutoksesta, välillä on kiva että huonekalut eivät ole seinien mukaisesti. Käytännöllisyyttä on saatu myös kivasti lisää. Telkkarin edessä on nyt hyvä meidän pikkuisen neidin  kieriä lattialla..


Seuraavaksi toivottavasti sitä yläkertaa :)



1 kommentti:



  1. Hei
    Kirsi!
    Riipputuoleihin liittyviä terveisiä olisi,
    saako sinuun tätä kautta yhteyttä?

    Terveiset,
    Mikko /Hamacamundo
    mikkolaitamo@gmail,com

    VastaaPoista