sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tontilla tapahtuu!

On tullut aika sitkeesti vietettyä kaikki poutapäivät tontilla sen mitä töiltä on ehtinyt. Vielä tänään käytiin kaatamassa viimeisiä puita ja ihmettelemässä auringonpaistetta. Sitkeyttä havaittiin myös tontilla kun väriä oli ilmaantunut odottamattomaan paikkaan:
Aika kaunista kaiken kuran keskellä. Meidän maatöiden tekijä on ahkeroinut viime viikot oikein huolella ja meillä on nyt hieno tie sekä kohtalaisen tasainen talonpohja täyttöjä varten. Oli vielä pengertänyt pihanreunankin kauniisti kivillä ihan pyytämättä! Vielä räjäyttelyä tiedossa huomispäivänä jotta saadaan ruokailuerkkerikin mahtumaan :)  

Eilen käytiin kirjoittamassa nimet papereihin keittiön, kodinhoitohuoneen, pukuhuoneen ja vessojen osalta ja täytyy kyllä sanoo että oon todella tyytyväinen (ainakin vielä) tehtyihin valintoihin. Keittiön tason valinta on edelleen vaiheessa, kun kysyttiin vielä Diapolilta tarjousta kvartsikomposiittitasosta.  Ehkä laitan lisäkuvia vielä tehdyistä valinnoista jos saan kuvat skannattua jossakin..

Huomenna mennään merkkaamaan talon ja tallin paikat tontille, saas nähdä joudutaanko vieläkin puunkaatoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti